Hoera! Weleda bestaat 100 jaar!

In 2021 vieren we ons 100-jarig bestaan. En daar zijn we trots op! Al 100 jaar geloven we in de connectie tussen mens en natuur. Sinds 1921 ontwikkelen we 100% natuurlijke en gecertificeerde verzorgingsproducten en geneesmiddelen. En zijn we voorloper op het gebied van duurzaamheid. We maken van 2021 een feestje. Vier jij het met ons mee?

100 jaar verbinden van mens en natuur 

De verbinding tussen mens en natuur is een van de grootste redenen waarom Weleda al 100 jaar kiest voor puur natuur. Wij geloven dat niets ons er beter laat uitzien en voelen als we ons verbinden met de kracht van de natuur. 

Ontdek meer >

100 jaar 100% natuurlijke producten

De natuur staat bij ons centraal en is de inspiratie voor onze producten. Weleda is dan ook echt helemaal natuurlijk. 100% natuurlijk. Onze producten bestaan allemaal uit 100% natuurlijke en 80% biologische ingrediënten.

Ontdek onze natuurlijke verzorging

100 jaar passie voor planten en biodiversiteit

Sinds de oprichting streven we ernaar om de wereld een betere plek te maken. Biodiversiteit, duurzaamheid en respect voor de mens en natuur maakt deel uit van onze wortels, en onze toekomst.

100 jaar samen vieren

We vieren een jaar lang een bijzonder jubileum, en dat hebben we vooral aan jou te danken. Omdat we al 100 jaar onze producten aan jou mogen verkopen. Daarom willen we het ook samen met je vieren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van mooie verhalen, verrassende acties en prijzen.

 

“We nemen verantwoordelijkheid. Voor mensen en natuur. Sinds 1921.”

Ervaar de natuur, waar je ook bent 

Om te vieren dat Weleda 100 jaar bestaat brengen we onze tuinen tot leven.

  • 360º uitzicht op onze tuinen vanuit de hele wereld
  • Ontdek je plantenmatch en plant deze in je eigen omgeving
  • Luister naar verhalen en advies van Weleda-experts van over de hele wereld
Ontdek Weleda Open Garden

Weleda sinds 1921

Onze historie

Hoe het allemaal begon in 1921 met onze oprichters Rudolf Steiner en Ita Wegman.

Ontdek meer

Biodiversiteitspartner

De zorg voor het behoud van de natuur is sinds het begin onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partner.

Maak kennis met onze biodiversiteitspartner

Tuinen en teeltprojecten

We telen onze planten al 100 jaar op een biodynamische manier. Dat geldt voor onze teeltprojecten én onze eigen Weleda tuin in Zoetermeer.

Bekijk onze projecten