Onze partners in duurzaamheid, natuur en biodiversiteit

De zorg voor het behoud van de natuur is onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partners. Maak kennis met de partners van Weleda.

Biodiversiteit vóór alles

Bij alles wat we doen hebben we één belang voor ogen, net als onze partners: onze natuur. Biodiversiteit staat daarbij voorop. Het betekent dat de verschillende planten- en diersoorten in harmonie met elkaar leven. Onze grootste zorg is om die balans in de natuur te behouden. Zo helpen we bijvoorbeeld om te voorkomen dat bepaalde bedreigde plantensoorten uitsterven.

Plantentuin Meise: samen sterk voor biodiversiteit 

Plantentuin Meise en Weleda vinden elkaar in de gezamenlijke passie voor de natuur en de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In België en de rest van de wereld. 

Meer over Plantentuin Meise

Plastic Soup Foundation: in strijd tegen microplastics 

Zorg voor de natuur en voor elkaar. Dat is wat Weleda en Plastic Soup Foundation allebei nastreven. Plastic Soup Foundation zet zich in voor de strijd tegen plasticsoep. Daar horen microplasticvrije verzorgingsproducten bij.

Samen brengen we het belang van microplasticvrije verzorgingsproducten onder de aandacht. Zodat consumenten met een gerust gevoel kunnen blijven smeren.

Onze producten zijn trouwens naast natuurlijk en biologisch ook 100% microplasticvrij.

Belofte voor kwaliteit

Bij alles wat we doen hebben we één belang voor ogen, onze natuur. Dat zie je terug in samenwerkingen met onze partners. Maar ook in onze producten. Onze kwaliteitslabels garanderen jou dat onze producten aan een aantal voorwaarden voldoen.  Zoals op het gebied van duurzaamheid en biologische productie.

Bekijk onze kwaliteitslabels