Citrus

Verfrist lichaam en geest

Het frisse aroma van de citroen is even opwekkend als de energieke kleur. De kostbare essentiële oliën worden teruggevonden in de schil, het vruchtvlees en zelfs in de karakteristieke ovalen bladeren. De citroenboom zit barstensvol vitaliteit. Het is de enige boom die bijna het hele jaar door tegelijk bloeit en fruit geeft. In een jaar tijd kan een enkele boom tot duizend kilo citroenen produceren.

De citroenboom wordt over de hele wereld gekweekt, van China tot Spanje. De plant gedijt het beste op vruchtbare grond met veel zonlicht en houdt helemaal niet van de kou. De thermometer moet minstens vijftien tot dertig graden Celsius aangeven. In goede omstandigheden kunnen citroenbomen de leeftijd van honderd jaar halen.

 

Het is algemeen bekend dat citroensap barstensvol vitamine C zit. Het is een beproefd huismiddeltje tegen verkoudheid, dankzij het versterkend effect op het immuunsysteem. Warm citroensoep met honing verfrist en geeft nieuwe kracht. Hoe rijper de citroen, hoe intenser het fruitzuur en hoe sterker het samentrekkend, verhelderend en verfrissend effect.

Citrus Hand- en Nagelcrème

Beschermt breekbare nagels en verzorgt droge en ruwe handen
50 ml
€7.99
Koop nu

Citrus Deodorant Spray

Sprankelende frisheid
2 reviews
100 ml
€14.99
Koop nu
Aroma Shower Energy

Aroma Shower Energy

Activerende douchegel. Met de geur van gember, citronella en cederhout.
9 reviews
200 ml
€6.99
Koop nu

Citrus Refresh Douchecrème

Activeert en verfrist
12 reviews
200 ml
€6.99
Koop nu

Citrus 24u Hydraterende Body Lotion

Lichte en snel absorberende lotion. Voor onmiddellijke verfrissing.
8 reviews
200 ml
€14.99
Koop nu