Weleda

Wie we zijn

Bij Weleda zijn we erg trots op onze roots. Die bepalen nog steeds onze identiteit en onze missie en stimuleren ons om steeds te blijven streven naar de hoogste kwaliteit op het vlak van ingrediënten, producten en dienstverlening.

Meer weten over Weleda?

Duurzaamheid

We maken onze producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld. Dat betekent dat we bij alle aspecten van onze bedrijfsvoering, van het telen van de ingrediënten tot het transport naar de winkels, zo duurzaam mogelijk te werken gaan.

Onze kijk op duurzaamheid

Natuurlijk mooi

Je huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Een goede verzorging houdt je huid gezond en in balans. De natuur weet wat jij daarvoor nodig hebt. En wat niet.

Lees meer

Natuurlijk gezond

Een gezond lichaam is een lichaam dat in balans is. Deze visie ligt ten grondslag aan alle producten van Weleda, producten die je helpen je lichaam terug in balans te krijgen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Lees meer

Onze plantenwereld

De natuur heeft de ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Zo gebruiken we uitsluitend pure plantaardige oliën, krachtige plantextracten en natuurlijke etherische oliën. Als het niet natuurlijk is, dan komt het er bij ons niet in. Beloofd!

Lees meer over onze plantenwereld