Over Weleda

De verbinding tussen mens en natuur is een van de grootste redenen waarom Weleda al meer dan 100 jaar kiest voor puur natuur. Wij geloven dat niets ons er beter laat uitzien en voelen als we ons verbinden met de kracht van de natuur.

Onze producten zijn 100% natuurlijk

De natuur staat bij ons centraal en is de inspiratie voor onze producten. Weleda is dan ook echt helemaal natuurlijk. 100% natuurlijk. Onze producten bestaan allemaal uit 100% natuurlijke ingrediënten en 80% biologische ingrediënten.

Lees meer

Ervaar de natuur, waar je ook bent

Om te vieren dat Weleda al meer dan 100 jaar bestaat brengen we onze tuinen tot leven.

  • 360º uitzicht op onze tuinen vanuit de hele wereld
  • Ontdek je plantenmatch en plant deze in je eigen omgeving
  • Luister naar verhalen en advies van Weleda-experts van over de hele wereld
Ontdek Weleda Open Garden

Wie we zijn

Bij Weleda zijn we erg trots op onze roots. Die bepalen nog steeds onze identiteit en onze missie en stimuleren ons om steeds te blijven streven naar de hoogste kwaliteit op het vlak van ingrediënten, producten en dienstverlening.

Meer weten over Weleda?

Duurzaamheid

We maken onze producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld. Dat betekent dat we bij alle aspecten van onze bedrijfsvoering, van het telen van de ingrediënten tot het transport naar de winkels, zo duurzaam mogelijk te werken gaan.

Onze kijk op duurzaamheid

Natuurlijk mooi

Je huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Een goede verzorging houdt je huid gezond en in balans. De natuur weet wat jij daarvoor nodig hebt. En wat niet.

Lees meer

Onze plantenwereld

De natuur heeft de ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Zo gebruiken we uitsluitend pure plantaardige oliën, krachtige plantextracten en natuurlijke etherische oliën. Als het niet natuurlijk is, dan komt het er bij ons niet in. Beloofd!

Lees meer over onze plantenwereld