Weleda en Plantentuin Meise

Plantentuin Meise en Weleda vinden elkaar in de gezamenlijke passie voor de natuur en de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In België en de rest van de wereld.

Biodiversiteit is een actueler thema dan ooit en staat meer en meer onder druk. Het op grote schaal uitsterven van dier- en plantensoorten vormt een directe bedreiging voor onze leefomstandigheden. Als de biodiversiteit verdwijnt worden alle soorten en uiteindelijk ook de mens, in hun voortbestaan bedreigd.

Koop Weleda en draag bij aan biodiversiteit

Je ontvangt nu 20% korting op alles van Weleda en je draagt direct bij aan biodiversiteit! Weleda staat samen met Plantentuin Meise voor het behoud van biodiversiteit.

Koop nu Weleda en draag direct bij aan biodiversiteit en draag bij aan de opbouw en onderhoud van de culinaire tuin in Plantentuin Meise . 

Vind een verkooppunt >

De korting geldt alleen bij deelnemende verkooppunten en niet voor Weleda Geneesmiddelen en cadeaus. De actie loopt tot en met 27 september 2020.

Natuurlijke samenwerking

Onze verzorgingsproducten komen rechtstreeks uit de natuur, via duurzame teelt of gecontroleerde wildpluk. We realiseren ons dat we de natuur moeten koesteren en beschermen. Daarom hebben we een partnerschap voor de komende 3 jaar met Plantentuin Meise.

Samen brengen we het belang van biodiversiteit nog meer onder de aandacht en zetten we ons in voor het herstel en onderhoud van de Culinaire Tuin in Plantentuin Meise.

Over Plantentuin Meise

De Plantentuin omvat 92 hectaren en bewaart meer dan 18.000 verschillende soorten levende planten en heeft een internationaal erkende zadenbank. De wetenschappers van Plantentuin Meise werken dagdagelijks om de diversiteit van planten, paddenstoelen en wieren in kaart te brengen en te bestuderen. Het wetenschappelijk werk spitst zich toe op een correcte en wetenschappelijke identificatie van plantensoorten. Want zonder deze informatie kan geen enkele economische activiteit gebaseerd op planten of van planten afgeleide producten plaatsvinden. Dezelfde wetenschappers delen met passie en enthousiasme hun kennis met de bezoekers van de Plantentuin om hen bewust te maken van de noodzaak van plantenconservatie.

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
30 ml
€5.99
Koop nu

Granaatappel Verstevigende Dagcrème

Stimuleert de celvernieuwing
30 ml
€24.99
Koop nu

Calendula Shampoo & Douchecrème

Reinigt mild en verzorgt babyhuid en babyhaar
€7.99
Koop nu