Natuurlijk mooi

Een goede verzorging houdt je huid gezond en in balans. De natuur weet wat jij daarvoor nodig hebt. En wat niet.

100% natuurlijke huidverzorging

Je huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Ook helpt je huid je bij het afvoeren van afvalstoffen. Het is dus belangrijk om goed voor je huid te zorgen.

Natuurlijke huidverzorging is voor ieder huidtype goed te verdragen. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. Onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Natuurlijke ingrediënten

De natuur heeft een aantal ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Daarom gebruiken wij deze natuurlijk in onze producten: 

  • Pure plantaardige oliën: bevatten essentiële vetzuren en antioxidanten die de huid voeden, soepel houden en beschermen.
  • Krachtige plantenextracten: ieder plantenextract heeft zijn eigen waardevolle en unieke werking. Neem bijvoorbeeld het extract van driekleurig viooltje wat gebruikt wordt voor Skin Food. Deze zorgt voor een vochtinbrengende en beschermende invloed van de huid. Wat het zeer geschikt maakt voor de verzorging van een droge of gevoelige huid.
  • Natuurlijke etherische oliën: geven een unieke geur en dienen direct voor een lange houdbaarheid van het product. Dankzij natuurlijke etherische oliën worden er geen synthetische conserveermiddelen gebruikt.

Onze kwaliteitsgarantie

Onze producten bevatten geen synthetische stoffen. Synthetische stoffen kunnen de huid irriteren, uitdrogen of zorgen voor een allergische reactie. Dit geldt vooral voor de zogenoemde hormoonverstoorders. Om die reden heb je bij ons de garantie dat al onze verzorgingsproducten vrij zijn van:

  • Synthetische geur- en kleurstoffen
  • Synthetische conserveringsmiddelen
  • Siliconen
  • Ingrediënten van minerale oorsprong
  • Genetisch gemanipuleerde ingrediënten

Waarom je huid kiest voor 100% natuurlijke producten

Natuurlijke huidverzorging is voor ieder huidtype goed te verdragen. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. Onze natuurlijke verzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier. Alle ingrediënten in onze producten beschikken over een eigen en unieke en waardevolle werking.

Dit zorgt ervoor dat we voor ieder huidtype een juist verzorgingsproduct hebben.

Een greep uit onze 100% natuurlijke producten:

Verzachtende Gezichtscrème

Zachte verzorging met amandel voor de gevoelige, droge huid.
32 reviews
30 ml
€15.99
Koop nu

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
21 reviews
30 ml
€5.99
Koop nu

Calendula Verzorgende Babyolie

Verzorgt en beschermt de babyhuid
27 reviews
200 ml
€12.99
Koop nu