Zelfzorg

Voor kwaaltjes zoals een verkoudheid, vermoeide benen of spierpijn hoef je meestal niet naar de dokter. Maar ze kunnen wel vervelend zijn. Om je lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke herstelproces hebben we een aantal zelfzorgmiddelen ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Er zijn drie categorieën zelfzorgproducten op de markt: gezondheidsproducten, medische hulpmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen. De samenstelling, claim en het werkingsmechanisme bepalen binnen welke categorie een product valt.

 

Alle zelfzorgmiddelen bevatten uitsluitend plantaardige, minerale en soms dierlijke stoffen (zoals bijenwas) van natuurlijke of biologische kwaliteit. Ze bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Een overzicht van de zelfzorgmiddelen vind je hier.

 

Lees voor het gebruik van een zelfzorgproduct altijd eerst grondig de gebruiksaanwijzing of bijsluiter in de verpakking. Raadpleeg bij twijfel of als je klachten aanhouden, verergeren of regelmatig terugkeren altijd een arts.

Een overzicht van al onze zelfzorgmiddelen