100% natuurlijk

De natuur staat bij ons centraal en is de inspiratie voor onze producten. Weleda is dan ook echt helemaal natuurlijk. 100% natuurlijk. Onze producten bestaan allemaal uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijk mooi

Een goede natuurlijke verzorging houdt je huid gezond en in balans. De natuur weet wat jij daarvoor nodig hebt. En wat niet. Onze 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in je huid op een natuurlijke manier.

Lees meer

Natuurlijk gezond

Een gezond lichaam is een lichaam dat zoveel mogelijk in balans is. Met de kracht van de natuur kan je het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen en stimuleren. Dit principe vormt de basis voor onze zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen.

Meer lezen

Het beste uit de natuur

De natuur heeft de ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Zo gebruiken we uitsluitend pure plantaardige oliën, krachtige plantextracten en natuurlijke etherische oliën. Als het niet natuurlijk is, dan komt het er bij ons niet in. Beloofd!

Overzicht van natuurlijke Ingrediënten

We hebben al onze 100% natuurlijke ingrediënten in een lijst gezet. Zo kun je precies nagaan wat er in jouw verzorging zit.

Ingrediëntenlijst

Tuinen en teeltprojecten

We telen onze planten op een eerlijke en biodynamische manier. Dat geldt voor onze teeltprojecten én onze eigen Weleda tuin in Zoetermeer.

Ontdek meer

Belofte voor kwaliteit

Onze kwaliteitslabels garanderen jou dat onze producten aan een aantal voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en biologische productie.

Onze kwaliteitslabels