Tips voor het perfecte kraamcadeau

Als je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk een leuk en origineel kraamcadeau meenemen. Maar een kraamcadeau vinden kan best ingewikkeld zijn. Er zijn zo veel verschillende opties en dat we je graag een paar ideeën geven voor het perfecte Weleda kraamcadeau.

Verzorgingsproducten als kraamcadeau

Als je voor de eerste keer moeder wordt, heb je ontzettend veel spullen nodig. Het is fijn als je een praktisch kraamcadeau krijgt. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke babyverzorgingsproducten. 

Bodycrème, shampoo of badverzorging is handig en leuk als kraamcadeau. Met de prille babyhuid moet je voorzichtig omgaan. Baby's hebben namelijk nog een kwetsbare en gevoelige huid. De babyproducten van Weleda zijn 100% natuurlijk. Perfect dus voor het tere babyhuidje:
 

Kraamcadeau voor de moeder

De kraamtijd draait vooral om de baby. Voor de ouders, maar ook voor het kraambezoek. Als je op kraambezoek gaat, vergeet de moeder dan ook zeker niet bij jouw kraamcadeau. De kraamtijd gaat niet altijd over rozen en kan behoorlijk pittig zijn. Een verwenmoment mag daar best wel tegenover staan, vind je niet? Vind hier onze top-3 kraamcadeaus voor de moeder:

  • Amandel Verzachtende Handcrème
    Als moeder was je ontzettend vaak je handen. Na het verschonen van de luier, vóór en na het geven van voeding en ga zo maar door. Een handcrème is fijne manier om droge handen te voorkomen.
  • Aroma Shower Relax
    Een me-time moment is zeldzaam in de kraamtijd. Even een kort moment genieten met de ontspannende douchecrème van Weleda. 

Broertje of zusje

Voor een broertje of zusje is een baby in het gezin ook een hele verandering. Hoe leuk het ook kan zijn, het is best wel even wennen. Neem voor hem of haar tijdens jouw kraambezoek een klein cadeautje mee. Wil je bij de Weleda producten blijven? Kijk dan eens naar Kids 2in1 Shampoo & Body Wash Coole Munt, speciaal voor kinderen.