Je gezichtshuid tijdens de zwangerschap

Het is geen wonder dat je huid uit balans raakt tijdens de zwangerschap. Door hormonale veranderingen verandert je huid, ook in je gezicht. De doorbloeding is nu sterker dan anders, wat zorgt voor een gezonde roze blos. Maar je kan ook te maken krijgen met een gevoelige, droge huid. Of zelfs pukkeltjes en puistjes.

Gevoelige huid tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kan je huid gevoelig aanvoelen. Je huid stelt zich nu ontvankelijker op, wat haar gevoeliger maakt voor invloeden van buitenaf. Dit kan zorgen voor lichte irritaties of roodheid. Je huid heeft dus extra bescherming en een aangepaste verzorging nodig. Een milde natuurlijke verzorging brengt je huid weer in balans en herstelt de natuurlijke beschermfunctie.

Verzachtende Gezichtsverzorging verzorgt de gevoelige huid. Natuurlijke stoffen kalmeren irritaties en roodheid die kenmerkend zijn voor een gevoelige huid. Het is nu extra belangrijk om je gezichtshuid zachtjes te reinigen en te verzorgen met ingrediënten die de beschermfunctie van je huid herstellen.

Verzachtende Reinigingsmelk

Zachte gezichtsreiniging met amandel voor de gevoelige huid.
30 reviews
75 ml
€11.99
Koop nu

Verzachtende Gezichtscrème

Zachte verzorging met amandel voor de gevoelige, droge huid.
32 reviews
30 ml
€15.99
Koop nu

Verzachtende Gezichtscrème Light

Lichte verzorging met amandel voor de gevoelige, gemengde huid.
2 reviews
30 ml
€15.99
Koop nu

Verzachtende Gezichtsolie

Gezichtsolie met biologische amandelolie. Voor de gevoelige huid.
3 reviews
50 ml
€16.99
Koop nu

Pukkels en puistjes tijdens de zwangerschap

De hormonale verandering in je lichaam kan je merken aan het uiterlijk van je huid. Je huid kan onzuiverder worden er kunnen pukkeltjes of puistjes ontstaan. Het kan voorkomen dat je zelfs zwangerschapsacne krijgt. Probeer de onzuiverheden op je huid zo min mogelijk aan te raken, zo voorkom je dat er vuil bijkomt. Verzorg je huid met zuiverende gezichtsverzorging. Voor een gezonde en gehydrateerde huid.

Zuiverende Reinigingsgel

Reinigt tot diep in de poriën en helpt onzuiverheden verminderen en voorkomen.
100 ml
€11.99
Koop nu

Zuiverende Gezichtscrème Light

Matteert, hydrateert en verfijnt het huidbeeld.
30 ml
€15.99
Koop nu

SOS Anti-Puistjes Gel

Onmiddellijke verlichting, werkt snel en doeltreffend.
10 ml
€15.99
Koop nu

Gezichtsvlekken of zwangerschapsmasker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis voortaan niets meer van Weleda! Je verneemt als eerste welke nieuwe producten we op de markt brengen en ook over heel wat andere zaken houden we je op de hoogte.

 

 

 

 

Klik hier om je aan te melden.