Wie we zijn

Wist je dat Weleda al meer dan 100 jaar geleden ontstaan is doordat twee artsen eenzelfde visie deelden? Nog steeds vind je hun ideeën op opvattingen terug in onze producten en manier van werken.  

Hoe het begon

Al onze medewerkers over de hele wereld, hoe verschillend ook, hebben een ding gemeen: onze missie. Dit is wat ons drijft en er elke dag weer voor zorgt dat we het beste van onszelf geven.

Onze missie

Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Daarom zijn onze kwaliteitslabels erg belangrijk voor ons. Deze labels verdien je immers niet zomaar: ze worden pas toegekend als je producten of beleid aan bepaalde normen voldoen. 

Kwaliteitslabels

Al meer dan 100 jaar geleden ontstond Weleda in Zwitserland. Tegenwoordig zijn over de hele wereld te vinden. De producten zijn niet altijd helemaal hetzelfde, maar we zijn wel overal in harmonie met mens en natuur.

Weleda in de wereld

Binnen de Weleda Groep vormt Weleda Benelux de organisatie die alle activiteiten regelt voor Nederland en België. Dagelijks zorgen we er samen voor dat alle producten in de winkels terecht komen en dat al onze partners, van consument tot verkooppunt en professional, op de hoogte zijn van wat we doen.

Weleda Benelux