Creëer je eigen wellness thuis

Even het bos in, uitwaaien aan zee of een bezoekje aan de sauna: fijne manieren om even tot jezelf te komen. Maar... je hoeft er niet speciaal de deur voor uit! Met de juiste producten creëer jij een rustgevend wellness-moment, gewoon bij jou thuis.

Er ligt een cadeautje voor je klaar!

Vanaf 5 tot en met 25 oktober 2020 krijg je bij aankoop van een Weleda-product van minstens € 9,95 een bio sojawas kaars en een gratis cadeautasje*.

Vind een verkooppunt en haal jouw wellness-producten in huis >

 

*De actie kan per winkelier verschillen

Gratis Bio sojawas kaars 

Gebruik tijdens jouw wellness-moment de bio sojawas kaars. Zo creëer je een rustgevende ruimte en kun je je volledig focussen op je me-time-moment. Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke, biologisch afbreekbare en hernieuwbare bron. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor het milieu! 

Vind een verkooppunt

Effect van natuurlijke geur

Het effect van natuurlijke geuren is vele malen groter dan dat van synthetische geuren. Dit maakt natuurlijke verzorgingsproducten extra geschikt voor een wellness-moment bij jou thuis.

Lees meer

"Na een drukke dag verheug ik me er al op om een heerlijk ontspannende douche te nemen met Weleda Lavendel Douchecrème en me daarna in te masseren met Weleda Lavendel Body olie. Daar word ik zo relaxed van!" - Jolanda 

5 tips om te ontspannen

Als je ontspant, kunnen je lichaam en geest weer tot rust komen. Ga niet door met je dagelijkse ding, maar neem de tijd om te ontspannen. Iedereen ontspant op een eigen manier. Met deze tips kan jij beter ontspannen.

Naar het stappenplan