Nieuw: Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging

Je huid uit balans

Een gevoelige huid heeft een verstoorde barrièrefunctie, waardoor ze een lagere weerstand heeft tegen externe prikkels. Als compensatie zal ze zichzelf beschermen door harder te worden, plaatselijk geïrriteerd raken of droger, ruw of schraal gaan aanvoelen. Een gevoelige huid is vaak erfelijk bepaald. Daarnaast zijn hormonale veranderingen een belangrijke oorzaak. Zo kan je huid plots een stuk gevoeliger worden tijdens de pubertijd, zwangerschap, of overgang. Steeds meer mensen krijgen een gevoelige huid als gevolg van omgevingsfactoren of levensstijl. De belangrijkste oorzaken zijn vervuiling, stress, voeding en het gebruik van bepaalde schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten.

"Tijdens mijn werk ontsmet ik mijn handen vaak met alcohol. Amandel Verzachtende Handcrème zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. De crème trekt snel in en mijn handen voelen zacht aan. Super!”
Reactie van een tevreden tester

Zachtheid uit de natuur

Bij Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging zijn alle stoffen weggelaten die de huid kunnen prikkelen. Biologische zoete amandelolie is een zeer lichte, bijna transparante en geurloze olie die door koude persing uit de pit wordt gewonnen. Dankzij haar lichte structuur wordt ze goed door de huid opgenomen. De onverzadigde vetzuren versterken de hydrolipidenfilm van de huid en beschermen tegen uitdroging. Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging, bestaande uit een handcrème, douchecrème en bodylotion, kalmeert de gevoelige huid en herstelt haar natuurlijke balans. De producten reinigen, voeden en beschermen op milde wijze zodat de huid weer zacht en soepel wordt.

Ook voor je gezicht

Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid en brengt haar tot rust, zodat ze opnieuw gaat stralen. Amandel Verzachtende Reinigingsmelk verwijdert onzuiverheden en make-up zonder te irriteren en houdt de natuurlijke vochtbalans op peil. Amandel Verzachtende Gezichtsolie wordt goed door de huid opgenomen en is zeer geschikt als intensieve, aanvullende verzorging tijdens de nachtelijke opbouwfase. Amandel Verzachtende Gezichtscrème helpt de gevoelige huid bij het terugvinden van haar natuurlijke evenwicht en ondersteunt tegelijkertijd de gezonde, opbouwende huidfuncties.

Tests door een onafhankelijk instituut tonen aan dat de hydratatie van de huid 24 uur na het aanbrengen van Amandel Verzachtende Bodylotion met 32,5% is toegenomen; na 4 weken met 38,8%. Voor Amandel Verzachtende Handcrème is dat respectievelijk 9,5% en 16,1%.

Tip: ontspannende gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is niet alleen erg fijn voor je huid, maar helpt je ook zelf ontspannen. Verdeel een paar druppels Amandel Verzachtende Gezichtsolie gelijkmatig over de handpalmen en druk de olie dan zacht op je gezicht. Wrijf vervolgens stevig in je handen tot ze lekker warm aanvoelen. Leg de handpalmen op het gezicht zodat je de warmte ook daar voelt en wrijf daarna met beide handpalmen zorgvuldig van de neus naar buiten toe en over de hals en het decolleté. Een heerlijk ritueel om de dag mee af te sluiten.