Verwen jezelf met de Skin Food facial!

Laat je huid stralen in 6 stappen

Kunnen jij en je gezicht wel een oppepper gebruiken? Maak dan even tijd vrij voor de Skin Food facial. In deze gezichtsverzorging combineren we Skin Food met andere producten van Weleda met een aanvullende werking.

In 6 eenvoudige stappen die slechts 30 minuten van je tijd kosten kom je helemaal tot rust. Het resultaat? Een stralende huid en een frisse geest!

Stap 1: Warmtebad

Dompel een washandje of klein handdoekje onder in warm water waaraan je wat Rozemarijn Activeringsbad hebt toegevoegd. Breng dit aan op je gezicht om de poriën te openen en de bloedsomloop te stimuleren. In het geval van een handdoekje kun je je hele gezicht bedekken en dit even laten intrekken. Kun je wat ontspanning gebruiken, neem dan Lavendel Ontspanningsbad. Heb je een gevoelige huid, gebruik dan Calendula Crèmebad.

 

Stap 2: Reiniging

Verwijder vuil en make-up met Amandel Verzachtende Reinigingsmelk. Oogmake-up verwijder je met Amandel Verzachtende Gezichtsolie. Gebruik hiervoor warme of lauwwarme wattenschijfjes; deze genieten de voorkeur boven ijskoud water op de ogen.

 

Stap 3: Massage

Masseer zachtjes je gezicht met Amandel Verzachtende Gezichtsolie om de bloedsomloop te stimuleren en de huid te ontspannen. Breng hiervoor wat olie aan op je handen en leg ze aan beide zijden van je gezicht. Strijk vervolgens zachtjes in de richting van je oren zonder enige druk uit te oefenen. Je kunt ook kleine, cirkelvormige bewegingen maken op je slapen waarbij je met je vingertoppen een lichte druk uitoefent. Ook met je vingers de vorm van je oogkas volgen is erg prettig.

 

Stap 4: Masker

Breng rijkelijk een laag Skin Food aan. Dit gaat makkelijker als je de crème even warm laat worden tussen je handen. Laat dit masker minstens 5 minuten op het gezicht inwerken. Tip: Laat ook je ogen mee ontspannen! Dompel 2 zakjes biologische kamillethee even onder in warm water en laat ze rustig trekken. Laat ze vervolgens afkoelen en leg ze op beide ogen.

 

Stap 5: Warmtebad

Dompel een washandje of klein handdoekje onder in warm water met je favoriete badmelk en breng dit aan op het gezicht om het masker los te weken. Verwijder de overtollige Skin Food met het washandje of handdoekje in een zachte beweging.

 

Stap 6: Verzorging

Breng nu je dag-of nachtcrème aan.