Haal de natuur naar binnen!

Nieuw: Zuiverende Room Sprays

Wist je dat we meer dan 90% van onze tijd binnen doorbrengen? En dat de lucht binnen dikwijls nog meer vervuild is dan de buitenlucht? Met Weleda Zuiverende Room Sprays op basis van 100% biologische essentiële oliën zuiver je de lucht van belastende stoffen. Bovendien heeft elke spray een unieke samenstelling die je ademhaling verbetert, extra energie geeft of helpt ontspannen.

Hoe werkt het?

Elke spray bevat een unieke mix van 100% natuurlijke en biologische essentiële oliën die bekend staan om hun luchtzuiverende effect (o.a. citroen, eucalyptus en bergamot). Ook werden specifieke essentiële oliën toegevoegd die een positief effect hebben op je welzijn (zoals lavendel, zilverspar en akkermunt).

Voor een optimale werking volstaat het om de Zuiverende Room spray een paar keer per dag in een of meerdere hoeken van de kamer te verstuiven. De sprays zijn geschikt voor elk seizoen, op elk moment van de dag.*

Waarom is het zo belangrijk om de lucht in huis te zuiveren?

Vervuilde lucht bevat meer ziekmakende stoffen. Vooral in gesloten ruimten waar de verwarming of airconditioning de hele dag aanstaat en geen raam open kan, kan vervuilde lucht met bacteriën, schimmels en virussen een bedreiging voor onze gezondheid vormen. Het gevolg is dat steeds meer mensen last krijgen van geïrriteerde luchtwegen, astma, allergieën, hoofdpijn, slapeloosheid, enzovoort. Vaak gaat het ook om vage klachten, en legt men niet de link met de luchtkwaliteit.

Tip: gebruik Luchtzuiverende Room Spray Vitality op kantoor of in een vergaderruimte. Extra energie en inspiratie verzekerd!

8 extra tips om de lucht in huis te zuiveren

 1. Probeer het hele huis elke dag goed te ventileren, bij voorkeur 's ochtends, ook in de winter.
 2. Slaap bij voorkeur met het raam open.
 3. Vermijd het gebruik van synthetische luchtverfrissers. In plaats van de lucht te zuiveren, verstoort het kunstmatige parfum de luchtkwaliteit.
 4. Gebruik bij voorkeur natuurlijke schoonmaakmiddelen zonder toegevoegde parfums.
 5. Nog beter (en goedkoper): maak je schoonmaakproducten gewoon zelf.
  Allesreiniger: helft water, helft azijn, beetje citroensap erbij (of enkele druppels essentiële citroenolie)
  WC-reiniger: kopje bakpoeder, wat azijn en wat citroensap erbij (of enkele druppels essentiële citroenolie)
 6. Zin om de muren een ander kleurtje te geven? Kies voor natuurverf en ventileer goed tijdens en na het verven.
 7. De beste natuurlijke luchtverfrissers? Planten! O.a. sanseveria, bananenplant, ficus,  graslelie, klimop, aloë vera en krulvarens zijn kampioenen op het vlak van het zuiveren van de lucht.
 8. Reinig en vervang regelmatig de filters in je afzuigkap, stof ventilatoren af en verwijder tijdig het stof dat zich achter radiatoren verzamelt.

* Gebruik van de Zuiverende Room Sprays wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, borstvoedingsperiode of bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Welke Zuiverende Room Spray kies jij?

Verlicht de ademhaling
€12.99
Koop nu
Ontspant en brengt rust
€12.99
Koop nu
Vitaliseert en geeft energie
€12.99
Koop nu