Kiest ook jouw huid voor puur natuur?

Waarom de huid van je gezicht extra aandacht verdient
De huid vormt een gevoelige en levendige barrière tussen het lichaam en de wereld daarbuiten. Ze beschermt, leeft, ademt, neemt op, elimineert en verandert constant. De huid van je gezicht is extra gevoelig. Ze wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, koude en vervuiling. Ze vraagt dus extra aandacht en een aangepaste verzorging, afgestemd op jouw levensfase en huidbeeld. 

Voor elk huidbeeld een oplossing uit de natuur
Weleda Gezichtsverzorging bestaat uit 5 verschillende lijnen, die telkens een aangepaste verzorging bieden, aangevuld met een serie milde reinigingsproducten. Benieuwd hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Bepaal dan eerst je huidbeeld en ontdek vervolgens via onze productwijzer  welke producten voor jou het beste geschikt zijn.

Elke gezichtsverzorging start met een grondige reiniging. Met deze producten word je huid mild gereinigd zodat ze prima is voorbereid voor verdere verzorging.

Gezichtsreiniging

Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging herstelt de balans, verhoogt de weerstand van de huid en maakt haar weer soepel en zacht. Ze reinigt, voedt en beschermt de huid op milde wijze.

Amandel

Iris Hydraterende Gezichtsverzorging reguleert de vochtbalans en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Ze beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft een natuurlijke, frisse uitstraling.

Iris

Rosa Mosqeta Vitaliserende Gezichtsverzorging geeft de huid een nieuwe impuls, waardoor deze gaat stralen en wint aan vitaliteit. Deze verzorgingslijn vermindert de eerste lijntjes en behoudt de jeugdigheid van de huid.

Rosa Mosqueta

Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid, verzacht rimpels en gaat huidveroudering tegen.

Granaatappel

Evening Primrose Versterkende Gezichtsverzorging reactiveert natuurlijke huidfuncties, verbetert de huidelasticiteit, verzacht diepe rimpels en verstevigt de gezichtscontouren.

Evening Primrose