Granaatappel: actieve regeneratie voor de rijpere huid

Exclusieve korting!

Wil je het wonder van de granaatappel op een extra voordelige manier ontdekken?
Van 22 april t/m 28 mei 2016 geniet je van een korting van €2 op Granaatappel Verstevigende Dagcrème!
Deze actie is geldig in alle Weleda-verkooppunten in België vertoon van de e-coupon.
Slechts 1 e-coupon per persoon toegelaten.

Download de e-coupon

Huidveroudering, een natuurlijk proces

Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt de huid droger en verliest ze spankracht. Ze gaat steeds meer rimpels vertonen en soms verschijnen er pigmentvlekken. In welke mate en wanneer onze huid teken van veroudering gaat vertonen, is bij iedereen verschillend. Voor een deel is dit erfelijk, maar veel heeft ook te maken met je levensstijl en de manier waarop je je huid verzorgt.

Vrije radicalen en antioxidanten

Een belangrijke oorzaak van huidveroudering zijn de zogenaamde vrije radialen. Gelukkig kunnen we ons lichaam helpen om zich te wapenen tegen het effect hiervan door te kiezen voor voeding en verzorgingsproducten rijk aan antioxidanten. Dit zijn combinaties van vitaminen en mineralen die de aanmaak van vrije radicalen tegenhouden en ze neutraliseren, en hierdoor ook het proces van huidveroudering vertragen.

Granaatappel, een vrucht met pit

Daarom gebruiken we granaatappelpitolie in Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging, onze serie voor de rijpere huid, bestaande uit een serum, dagcrème, nachtcrème en oogcontourcrème. Deze olie, door koude persing uit de pitjes verkregen, heeft sterk antioxidatieve eigenschappen en een intens voedende werking. Ze is rijk aan kalium, vitamine E, polyfenolen en essentiële vetzuren. De olie stimuleert de celvernieuwing en bevordert zo de natuurlijke regeneratie van de huid.

Natuurlijk én biologisch!

Net als alle producten van Weleda bevat Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Minstens 70% ervan wordt biologisch geteeld. Voor het serum bedraagt dit aandeel zelfs minstens 95%.

Met bewezen resultaat

De formule van elk product bestaat uit een uitgekiende combinatie van plantaardige oliën, extracten en etherische oliën, zoals granaatappelpitolie, pluimgierstextract, arganolie, sesamolie en jojoba-olie. De werking van Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging is getest én bewezen aan de hand van diverse onderzoeken. Hieruit bleek o.a. dat de huid na het aanbrengen van het serum al na 30 minuten 39% beter gehydrateerd is. Na 28 dagen zijn de rimpels 29% zachter. Ook tests op de dagcrème, nachtcrème en oogcontourcrème vertonen mooie resultaten.

Actieve regeneratie in 4 stappen

Voor een optimaal resultaat combineer je bij voorkeur de 4 producten van de Granaatappel-serie en vul je dit aan met een grondige reiniging.

 

  1. Reinig de huid met een mild product, zoals Milde Reinigingsmelk & Verfrissende Gezichtstonic of 2 in 1 Reiniging. Heb je een gevoelige huid, kies dan voor Amandel Verzachtende Reinigingsmelk.
  2. Geef je huid een intense hydratatie & energieboost met Granaatappel Verstevigend Serum. Breng het serum aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en vermijd de oogcontouren.
  3. Breng Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème op de oogcontouren door de crème lichtjes in te kloppen met de vingertoppen voor een optimale werking.
  4. Breng ‘s ochtends, zodra Granaatappel Verstevigend Serum in ingetrokken, Granaatappel Verstevigende Dagcrème aan op gezicht, hals en decolleté.Vermijd de oogcontouren. Doe ’s avonds hetzelfde met Granaatappel Verstevigende Nachtcrème.

 

Het wonder van de granaatappel

De granaatappel spreekt al eeuwen lang tot de verbeelding en staat symbool voor vruchtbaarheid, schoonheid en levenskracht. Dankzij zijn bijzondere eigenschappen is deze vrucht niet alleen een aanwinst in de keuken, maar ook als ingrediënt van verzorgingsproducten.

Meer lezen

Zo verzorg je de ouder wordende huid

Ouder worden we allemaal. En dat is niet erg. Voor elk jaar dat we langer leven, krijgen we ook een schat aan ervaringen, levenswijsheid en leuke momenten erbij. Maar je huid, die wil je natuurlijk zo lang mogelijk in een goede conditie houden. Wij verzamelden heel wat tips en advies om dit op een natuurlijke manier te doen.

Naar onze tips

Ook voor het lichaam

Ook voor je lichaam hebben we een uitgebreide serie verstevigende verzorgingsproducten op basis van granaatappelpitolie. Of je nu kiest voor de voedende olie, hydraterende bodylotion, zintuigprikkelende douchegel, of verwennende handcrème: je huid geniet van een intense verzorging waarbij de celvernieuwing wordt gestimuleerd zodat het proces van huidveroudering wordt vertraagd.

Stimuleert de celvernieuwing
€26.99
Koop nu
€24.49
Koop nu
Stimuleert de celvernieuwing
€23.99
Koop nu
Stimuleert de celvernieuwing
€23.99
Koop nu