Nieuw: Evening Primrose Versterkend Serum

Revitaliserende boost voor je huid

Zelfs als je dagelijks aangepaste verzorgingsproducten gebruikt voor de rijpe huid, kan het zijn dat je huid een vermoeide indruk geeft, wat droger aanvoelt of een vale teint vertoont. In dat geval kan ze een extra verzorging gebruiken. Daarom hebben we Evening Primrose Versterkend Serum ontwikkeld, een zeer welkome aanvulling op de Evening Primrose Gezichtsverzorgingslijn. Dankzij de snelwerkende en geconcentreerde formule geeft dit serum je huid een echte oppepper. Dankzij de handige pipet kun je de vloeistof gemakkelijk doseren.

Hoe werkt een serum?

Een serum breng je aan onder je dag- of nachtverzorging. Om die reden heeft het een dunne textuur. Het trekt opmerkelijk snel in zodat de werkzame stoffen meteen door de huid worden opgenomen. De samenstelling van Evening Primrose Versterkend Serum komt deels overeen met die van de dag- en nachtcrème. De formule is echter veel geconcentreerder, waardoor het aandeel werkzame stoffen hoger is. Zo is het Gotu Kola-extract zelfs dubbel zo hoog. Daarnaast zijn extra ingrediënten toegevoegd, waaronder aloë vera en extract van heemstwortel, die de huid hydrateren en kalmeren.

Hoe gebruik je Evening Primrose Versterkend Serum?

Stap 1
Reinig de huid van je gezicht, hals en décolleté met een reinigingsproduct aangepast aan jouw huidbeeld.

Stap 2
Breng Evening Primrose Versterkende Oog- en Lipcontourcrème aan rondom je ogen en lippen.

Stap 3
Breng 2 druppels Evening Primrose Versterkend Serum aan op de vingertop van je middelvinger. Vermijd hierbij de aanraking van de pipet om besmetting via je handen te voorkomen.

Stap 4
Zet de vingertoppen van beide handen tegen elkaar en ‘stempel’ op je jukbeenderen, voorhoofd, kaakcontour, hals en decolleté.

Stap 5
Verdeel het serum over de huid met licht inkloppende bewegingen. Deze beweging activeert de werkstoffen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Houd de oogcontouren vrij, want deze extra gevoelige huid zou kunnen reageren op de actieve ingrediënten.

Stap 6
Breng Evening Primrose Versterkende Dag- of Nachtcrème aan.

’s Ochtends of ’s avonds?

We adviseren om het serum minstens ’s avonds na de reiniging aan te brengen, vlak voor de nachtcrème. Tijdens de nachtelijke opbouwfase van de huid komen de werkzame stoffen het beste tot hun recht. Je zult het verschil bij het ontwaken zeker merken. Het optimale resultaat behaal je echter indien je het serum ook ’s ochtends aanbrengt, onder je dagcrème. Op die manier profiteert je huid ook gedurende de dag van de talrijke voordelen van dit bijzondere product.

Waarom kiezen voor Evening Primrose Versterkend Serum?

1. Hyrateert intensief

2. Reactiveert de celvernieuwing

3. Verzacht rimpels

4. Verstevigt en versterkt de huid

5. Werkt opbouwend

Revitaliseert en verbetert de huidstructuur
€25.99
Koop nu
Stimuleert het natuurlijk herstelproces
€25.99
Koop nu
Tere huid rondom de ogen en lippen
€26.99
Koop nu