Detox en afslanken in 28 dagen!

Je lichaam zuiveren én strakker in je vel in 28 dagen? Op een 100% natuurlijke manier? Dat kan! Met ons Berken detox & afslankplan te volgen kun je tot 3,6 cm dij-omtrek verliezen.*

Berkenblaadjes bevatten een hoog gehalte aan saponine en tannine, stoffen met een vochtafdrijvende werking. Bovendien zijn ze rijk aan flavonoïden. Dit zijn anti-oxidanten die de huid helpen beschermen tegen vrije radicalen. 

Huidbeeld verfijnen

Berken Douchepeeling bevat natuurlijke wasparels die de microcirculatie van de huid stimuleren en de dode huidcellen verwijderen. Dit gebeurt op een zeer milde manier zodat de opperhuid verder gewoon intact blijft. Voor een optimaal resultaat vervang je je douchecrème 2 x per week door Berken Douchepeeling. 

Smeren

Smeer 2 x per dag buik, billen en dijen in met Berken Anti Cellulite Olie en masseer de olie goed in. De combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. Tarwekiemolie en extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel. Je huid wint aan stevigheid, elasticiteit en gladheid en de omtrek van je dijen kan zelfs enkele centimeters afnemen. 

Zuiver van binnenuit

Bio Berk en Extract op basis van berkenblad en vers citroensap ondersteunt de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en geeft het lichaam opnieuw vitaliteit. En dit merk je ook aan je huid! Ideaal als detoxkuur na de winterperiode. Tip voor een gezond en lekker drankje tussendoor: meng 100 ml mineraalwater met 100 ml perensap en 1 lepel Bio Berken Extract. Voeg naar smaak wat citroensap toe. 

Eet gezond en beweeg!

Een volwaardig voedingspatroon bereik je door in verhouding meer plantaardige dan dierlijke voeding te eten (groenten en seizoensfuit!), bewerkte en suikerrijke voeding te vermijden en dagelijks 1.5 liter water te drinken. 

Om voldoende te bewegen hoef je echt niet elke dag naar de fitness. Neem wat vaker de trap of parkeer je wagen wat verder. Een goede richtlijn is 10.000 stappen per dag of een half uurtje beweging. 

Onderzoek uitgevoerd bij vrouwen van 41 tot 59 jaar, met gemiddeld sterke tot zware cellulitis. De testpersonen gebruikten Berken Anti Cellulite Olie gedurende 28 dagen, 2 x per dag.

Meer tips tegen cellulite?

Kijk snel hier!

Het geheim van berkenblaadjes?

Ontdek het hier!
Verstevigt het bindweefsel en maakt de huid glad
€18.49
Koop nu
Maakt de huid glad en zacht
€9.99
Koop nu
Reinigende voor- en najaarskuur
€12.99
Koop nu