Een gladde en stevige huid dankzij de zuiverende kracht van berkenblaadjes

Een natuurlijke oplossing voor een natuurlijk fenomeen

Ook al kun je cellulite niet helemaal vermijden, toch helpt het om regelmatig te bewegen en gezond en gevarieerd te eten. En ook de natuur kan je een handje helpen. Berkenblaadjes bevatten immers een hoog gehalte aan saponine en tannine, stoffen met een vochtafdrijvende werking. Bovendien zijn ze rijk aan flavonoïden. Dit zijn anti-oxidanten die de huid helpen beschermen tegen vrije radicalen. In onze Berken-serie, bestaande uit Berken Cellulitis Olie, Berken Douchepeeling en Berken Extract, maken we dankbaar gebruik van deze krachtige werkstoffen. We gebruiken hiervoor blaadjes die met de hand worden geplukt in de lente, wanneer ze het maximum aan actieve stoffen bevatten. Ze worden meteen verwerkt tot een extract zodat hun werkzaamheid niet verloren gaat.

Het huidbeeld verfijnen

Een eerste stap om je huid strakker en gladder te maken, is het verfijnen van je huidbeeld. We adviseren om je douchecrème twee maal per week te vervangen door Berken Douchepeeling. Naast berkenextract bevat deze peeling natuurlijke, afbreekbare parels op basis van bijenwas en carnaubawas. Dankzij de unieke samenstelling is dit product ook geschikt voor de gevoelige huid. Daar waar de meeste peelings ervoor zorgen dat een gedeelte van de opperhuid wordt verwijderd, maakt Berken Douchepeeling immers enkel de dode huidcellen los. Het resultaat? Een zijdezachte en stralende huid.

Meer stevigheid, elasticiteit en gladheid

Vervolgens raden we aan om twee maal per dag buik, billen en dijen in te masseren met Berken Cellulitis Olie. Deze lichaamsolie bevat een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. Tarwekiemolie en extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel. Je huid wint aan stevigheid, elasticiteit en gladheid en de omtrek van je dijen kan zelfs enkele centimeters afnemen.

Tip: Masseer je de olie in op de nog enigszins vochtige huid, dan laat hij zich nog beter verdelen en trekt hij sneller in zonder een film achter te laten.

Berken Cellulitis Olie: bewezen resultaat!

Gladheid van de huid: +21%*

Huidelasticiteit: +20%*

Stevigheid van de huid: +35%*

Dij-omvang: afname van 3.6 cm*

Onderzoek door onafhankelijke instituut Derma Consult bij vrouwen van 41 tot 59 jaar die twee maal per dag Berken Cellulitis Olie gebruikten.

Zuiver van binnenuit

Je kunt dit nog extra ondersteunen met een reinigende kuur. Bio Berken Extract op basis van berkenblad en vers citroensap ondersteunt de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en geeft het lichaam opnieuw vitaliteit, wat zich o.a. uit in een stralende huid. Ideaal als detoxkuur na de winterperiode. Dermatologische tests toonden aan dat het effect van Berken Cellulitisolie wordt versterkt in combinatie met het gebruik van Bio Berken Extract. Zo neemt o.a. de stevigheid van de huid toe met 35%, als gevolg van een sterk verbeterde bloedcirculatie.

Tip voor een gezond en lekker drankje tussendoor: meng 100 ml mineraalwater met 100 ml perensap en 1 lepel Bio Berken Extract. Voeg naar smaak wat citroensap toe.

Verstevigt het bindweefsel en maakt de huid glad
€18.49
Koop nu
Maakt de huid glad en zacht
€9.99
Koop nu
Reinigende voor- en najaarskuur
€12.99
Koop nu