Energiek en slank met berkenblaadjes

Een natuurlijke oplossing voor een natuurlijk fenomeen

Het Berkengamma van Weleda werd speciaal ontwikkeld om het lichaam op een natuurlijke manier te zuiveren en de huid gladder te maken. De berkenblaadjes die Weleda gebruikt, worden verzameld in de lente. Op dat moment zijn ze extra rijk aan flavonoïden, saponine en tannine, stoffen die de huid helpen beschermen tegen vrije radicalen en de vochtafdrijving bevorderen. De blaadjes worden via gecertificeerde wildpluk verkregen van de zilverberk (Betula Alba) uit Zuid-Bohemië in Tsjechië. Ze worden met de hand geplukt en daarna gedroogd. Via een uniek verwerkingsproces wordt vervolgens het extract bekomen dat het basisingrediënt vormt van het Berkengamma.

Het huidbeeld verfijnen

Een eerste stap om je huid strakker en gladder te maken, is het verfijnen van je huidbeeld. Wij adviseren om je douchecrème 2x per week te vervangen door een milde, natuurlijke peeling.” Daar waar de meeste peelings ervoor zorgen dat een gedeelte van de opperhuid wordt verwijderd, maakt Berken Douchepeeling enkel de dode huidcellen los. Dankzij de unieke samenstelling is dit product ook geschikt voor de gevoelige huid. De peeling bestaat uit natuurlijke, afbreekbare parels op basis van bijenwas en carnaubawas en een extract van berkenblaadjes dat zorgt voor de zuiverende werking.

De huid en het bindweefsel verstevigen

Door 2 x per dag je buik, billen en dijen in te masseren met Berken Cellulitis Olie zal je huid steviger en gladder aanvoelen en kan de dij-omtrek enkele centimeters afnemen. Deze olie bevat een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. Tarwekiemolie en extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en verstevigen het bindweefsel.

Onderzoek door het onafhankelijke instituut Derma Consult* wees uit dat bij correct gebruik van Berken Cellulitis Olie na 28 dagen de stevigheid van de huid toeneemt met 22%, de gladheid verbetert met 21% en de dij-omtrek tot 3,6 cm kan afnemen.

*Uitgevoerd bij vrouwen van 41 tot 59 jaar die twee maal per dag Berken Cellulitis Olie gebruikten.”

Reinigende kuur

Door gezond te eten en regelmatig te sporten stimuleer je de processen in je lichaam die zorgen voor een stralende huid. Je kunt dit nog extra ondersteunen met een reinigende kuur. Bio Berken Extract op basis van berkenblad en vers citroensap ondersteunt de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en geeft het lichaam opnieuw vitaliteit. Ideaal als detoxkuur na de winterperiode of in het najaar.

Verstevigt het bindweefsel en maakt de huid glad
€18.49
Koop nu
Reinigende voor- en najaarskuur
€12.99
Koop nu
Maakt de huid glad en zacht
€9.99
Koop nu