Breng je huid tot rust in 6 weken!

Gevoelige huid?

Voelt je huid droog, geïrriteerd of trekkerig aan? Vertoont ze oneffenheden, schilfertjes of rode vlekken? Dan heb je wellicht last van een gevoelige huid.

6-weken stappenplan!

Dankzij de Sensitive Skin Challenge van Weleda breng jij je huid zelf weer helemaal in balans zodat ze opnieuw gaat stralen. Op een 100% natuurlijke manier!

Download hier de belangrijkste tips uit de Sensitive Skin Challenge!

Lees hier onze disclaimer.

Hoe werkt het?

Uit ervaring weten we dat het gemiddeld 6 weken duurt voordat een gevoelige huid tot rust komt na het toepassen van ons advies. Daarom hebben we een 6-weken stappenplan uitgewerkt dat je helemaal zelf kunt volgen. Het spreekt vanzelf dat je de tips die je elke week krijgt blijft volgen, ook in de daaropvolgende weken.

We geven je niet alleen heel wat tips over de verzorging van je huid, maar ook puur natuurlijk lifestyle- en voedingsadvies. Voor een gezonde en stralende huid is het immers belangrijk om "lekker in je vel" te zitten

Hoe kan ik meedoen?

Heel eenvoudig! Leg voor jezelf een startdatum vast (dat kan in het weekend, maar bijvoorbeeld ook gewoon op een maandag) en pas vanaf dan elke week zoveel mogelijk onze tips toe. Je kunt er ook voor kiezen om de tips van week 1, 2, 3, 4 en 5 meteen toe te passen en dan in week 6 de test te doen.

Volg je het volledige programma, dan krijg je heel wat nieuwe inzichten en ga je bewuster om met huidverzorging. De ultieme beloning? Een stralende, gezonde huid!