Sensitive Skin Challenge - week 5

Verwen jezelf met een gezichtsmassage

Niets is zo fijn om tot rust te komen als een ontspannende massage. En dat geldt ook voor je gezicht! Een gezichtsmassage is niet alleen erg rustgevend maar geeft ook je huid een enorme opkikker.

4 eenvoudige oefeningen volstaan. Het enige wat je nodig hebt is een fijne gezichtsolie (zoals bijvoorbeeld Amandel Verzachtende Gezichtsolie) en 5 minuten van je tijd.

Ons advies:

  • Maak zeker twee keer per week tijd voor deze ontspannende gezichtsmassage.
  • Je kunt de massage ’s avonds doen om heerlijk rustig en ontspannen de nacht in te gaan of ’s ochtends om je gezicht helemaal ‘glad te strijken’ en de dag te beginnen met een stralende huid.
  • Je hoeft de olie na de massage niet te verwijderen en kunt hierna prima je verzorgende crème aanbrengen.

 

Stap 1

Breng wat olie aan op je handen. Leg je handen op beide zijden van je gezicht en strijk vervolgens zachtjes in de richting van je oren zonder enige druk uit te oefenen.

Stap 2

Plaats je vingertoppen zachtjes op beide slapen en maak kleine, cirkelvormige bewegingen waarbij je een lichte druk uitoefent. Start eerst in de ene richting en ga daarna over naar de andere richting.

Stap 3

Breng opnieuw wat olie aan op je handen. Leg je linkerhand op je voorhoofd en strijk zachtjes in de richting van je linkeroor. Doe daarna hetzelfde met je rechterhand in de andere richting.

Stap 4

Leg beide ringvingers op je wenkbrauwen, links en rechts van je neus. Strijk met beide vingers over je wenkbrauwen in de richting van je oren en maak een cirkelvormige beweging waarbij je zachtjes de vorm van je oogkas volgt tot je vingers weer bij elkaar komen links en rechts van je neus.

Vragen bij dit onderdeel van de Sensitive Skin Challenge?

Stuur een mail naar challenge@weleda.be: onze schoonheidsspecialistes helpen je graag verder! We doen ons uiterste best om je mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

€16.99
Koop nu
Gevoelige, droge huid
€15.49
Koop nu
€15.49
Koop nu
Reinigt mild en zacht de (zeer) gevoelige huid
€7.99
Koop nu
Kalmeert en hydrateert de gevoelige huid
€7.99
Koop nu
Kalmeert en verzorgt de gevoelige huid
€14.99
Koop nu