Natuurlijke zachtheid voor de gevoelige huid

Nieuw: Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige huid. Dit kan zowel op je gezicht als op bepaalde zones op je lichaam voorkomen, zoals bijvoorbeeld je handen, knieën of ellebogen. Daarom lanceren we Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging, een welkome aanvulling bij de reeds bestaande gezichtsverzorgingsserie. De producten kalmeren de gevoelige huid en herstellen haar natuurlijke balans. Ze reinigen, voeden en beschermen op milde wijze.

Meer lezen

Advies bij een gevoelige huid

Voelt je huid droog, trekkerig of schraal aan? Vertoont ze rode plekken, uitslag of zelfs jeuk? Dan is de kans groot dat je last hebt van een gevoelige huid. Een aantal worden ermee geboren. Maar ook stress, vervuiling, hormonale veranderingen, de producten die je gebruikt en je voeding spelen een rol. En dat betekent dat je er ook zelf iets aan kunt doen!

Ons advies bij een gevoelige huid

Natuurlijke zachtheid

Smeer wat je eet, en eet wat je smeert: bij de amandel klopt dit helemaal! Ontdek wat deze bijzondere vrucht zo waardevol maakt en hoe de natuur ervoor zorgt dat de amandelnoten op alle mogelijke manieren worden beschermd, zodat de kostbare amandelolie later jouw huid kan beschermen in alle zachtheid.

Meer over de Amandel