Wedstrijdregelment fotowedstrijd AnaMalz

 1. Deze fotoactie wordt georganiseerd door Weleda Benelux en loopt van 20 mei 2016 18u tot 26 mei 2016 om 23.59u. 
 2. Iedere natuurlijke persoon met een fysiek adres in België en in het bezit van een e-mailadres kan een foto uploaden via deze Facebookpagina
 3. Er worden enkel foto’s toegelaten (geen afbeeldingen, logo’s, tekeningen, enz.). De deelnemers dienen te beschikken over het akkoord van eventuele personen die op de foto staan voor het gebruik ervan. 
 4. Foto’s die negatief, seksueel, politiek of religieus getint zijn, zijn niet toegelaten. Weleda Benelux heeft eenzijdig het recht op bepaalde foto’s de weigeren. Deze beslissing kan dan ook niet aangevochten worden. 
 5. Op basis van alle inzendingen zal Weleda Benelux 5 winnaars kiezen. De 2 hoofdwinnaars worden elk beloond met een set van 4 ‘AnaMalz Parents’. De 3 andere winnaars krijgen een Calendula Baby-pakket bestaande uit 1x Calendula Billenbalsem, 1 x Calendula Haar- en Bodyshampoo en 1 x Calendula Iedere Dag Olie. 
 6. De winnaars zullen via Facebook op de hoogte gebracht worden op vrijdag 27 mei 2016. 
 7. Weleda Benelux is niet aansprakelijk voor technische onderbrekingen of problemen, van welke aard of oorsprong ook, waardoor de deelname online tijdelijk of definitief bemoeilijkt of verhinderd zou worden 
 8. Weleda Benelux behoudt zich het recht om de huidige actie, of een deel ervan, in te korten, uit te stellen, te wijzigen, over te dragen of te annuleren indien de omstandigheden dit vereisen en kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Ook druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook. 
 9. Iedere deelnemer verleent, door zijn loutere deelname, automatisch en onvoorwaardelijk aan Weleda Benelux de toestemming tot publicatie van zijn naam en foto, alsook zijn identificatie als deelnemer aan de wedstrijd en verzaakt aan alle rechten daaromtrent. 
 10. Door hun deelname aan de actie verbinden de deelnemers zich tot de onvoorwaardelijke en volledige aanvaarding van huidig reglement. 
 11. Bij vragen over deze wedstrijd kunnen deelnemers zich wenden tot de consumentenservice van Weleda Benelux.