Sodium Lauroyl Lactylate

Sodium Lauroyl Lactylate

Sodium Lauroyl Lactylate

Sodium Lauroyl Lactylate wordt vervaardigd uit plantoliën en natriumcarbonaat. Het wordt gebruikt als emulgator in shampoos en heeft milde, antimicrobiële kenmerken.

Overzicht van alle ingrediënten

Producten die dit ingrediënt bevatten

Vitaliserende frisheid
50 ml
€6.99
Koop nu
Vermindert roosvorming
190 ml
€11.99
Koop nu