Weleda’s warme wintertips!

Tijdens de wintermaanden krijgt ons lichaam het extra te verduren. Buiten is het kouder en binnen is de lucht droger.

Met deze 6 wintertips houd je je huid in prima conditie én houd je je weerstand op peil.

Tip 1: Verwen jezelf

Start je dag met een heerlijk verwenmoment en ruil je bodylotion tijdelijk in voor een voedende lichaamsolie, zoals Evening Primrose Verstevigende Body Olie. De combinatie van maar liefst 8 verschillende plantenoliën waaronder teunisbloem-, jojoba- en zonnebloemolie reactiveert de natuurlijke huidfuncties en heeft een aangenaam verwarmend effect, mooi meegenomen tijdens de koudere wintermaanden.

Gebruik je toch liever een bodylotion? Deze kun je ‘rijker’ maken door wat body olie uit dezelfde lijn toe te voegen en te mengen op je hand. Op die manier hoef je niet te kiezen!

Tip 2: Denk aan je handen!

Vergeet tijdens de winter je handen niet. Granaatappel Regeneratie Handcrème bevat voedende ingrediënten zoals sesamolie en sheaboter. Deze reguleren de vochthuishouding van je huid en houden je handen zacht en soepel. De olie van granaatappelpitjes -boordevol antioxidanten- beschermt je huid en stimuleert de celvernieuwing.

Tip 3: Bescherm je tegen de koude

Brrr… vriestemperaturen. Tijd om die lekker warme winterkleren uit de kast te halen. En voor je gezicht is er Coldcream! Deze rijke crème beschermt de huid van je gezicht tegen gure weersomstandigheden en maakt haar heerlijk zacht.

Tip 4: Zuiver de lucht

Lopen de mensen om je heen volop te snotteren en snuiven? Zuiver de lucht met Eucalyptus Luchtzuiverende Spray. Deze mix van 8 etherische oliën (waaronder eucalyptus, lavendel, pepermunt, kruidnagel en rozemarijn) maakt de lucht vrij van belastende stoffen en heeft een verlichtende invloed op de luchtwegen.

Tip 5: Kom op adem

Kom na een drukke werkdag op adem met Zilverspar Verkwikkingsbad. Voeg enkele dopjes van deze aromatische badmelk toe aan het warme badwater en ervaar hoe etherische zilversparolie niet alleen je luchtwegen maar ook je geest vrijmaakt.

Tip 6: Slaap lekker

Tijdens de winterperiode hebben we meer slaap nodig dan anders. Jezelf onderdompelen in een heerlijke lavendelgeur -bijvoorbeeld tijdens een weldadige massage met Lavendel Ontspanningsolie- doet wonderen voor je nachtrust en brengt je weer helemaal in balans.