Ontdek onze 3 nieuwe Roll-On Deo’s!

Voor veel mensen is het een vaste gewoonte om na de douche snel even wat deodorant aan te brengen. Want dat gevoel van frisheid wil je nu eenmaal graag de hele dag door behouden. En dit bij voorkeur met een 100% natuurlijk en veilig product.

Daarom hebben we 3 gloednieuwe deodorants ontwikkeld die 24 uur lang werkzaam zijn zonder dat ze aluminiumzouten of andere synthetische stoffen bevatten. 24 uur lang fris en fruitig op een 100% natuurlijke manier? Ja hoor, dat kan!

Sprankelende frisheid

Met de Citrus Roll-On Deodorant ben je 24 uur lang verzekerd van een heerlijk fris gevoel. Natuurlijke etherische oliën van o.a. citroen en tropische verbena (Litsea cubeba) zorgen voor een opwekkende citrusgeur die je in een opperbest humeur brengt. Wist je trouwens dat deze geur ook helpt je je hoofd vrij te maken? Wie nog meer wil genieten van citrus kiest voor Citrus Verfrissende Douchecrème. De ideale start van een vrolijke dag.

Exotische frisheid

Sensueel, kruidig en op en top vrouwelijk: het parfum van Granaatappel 24h Roll-On Deodorant is een van onze bekendste geuren. De unieke compositie van natuurlijke etherische oliën van o.a. sinaasappel, davana en vanille -voor dat extra exotische tintje- prikkelt je zintuigen en brengt je in hogere sferen. Echte fans combineren deze deodorant met Granaatappel Verzorgende Douchecrème en/of Granaatappel Regenererende Bodylotion.

Verkwikkende frisheid voor de man!

Uiteraard hebben we ook aan de mannen gedacht! Wie houdt van de verkwikkende, activerende geur van Activerende Douchegel voor de Man zal erg blij zijn met de nieuwe Men 24h Roll-On Deodorant met hetzelfde parfum op basis van tropische verbena (Litsea cubeba), rozemarijn en vetiver. Want ook mannen voelen zich graag fris en verzorgd, de hele dag lang.

Waarom Weleda’s 24h Roll-On Deodorants?

  • 100% natuurlijk
  • Vrij van aluminiumzouten
  • 24u effectief
  • Antibacteriële werking
  • Sluiten de poriën niet af

 

Waarom geen aluminiumzouten?

Lees meer

Nog meer tips bij zweten en transpiratie

Lees meer