Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda Benelux SE

Ubicenter A, Philipssite 5, Bus 25
B-3001 Leuven
België


Arnica, de natuurlijke supporter bij sport!

Sporten: de zeldzame combinatie van inspanning en ontspanning. Sporten betekent: in actie! Vaak moet je eerst iets overwinnen. Tegelijk is sporten een cadeautje voor jezelf. Tijdens het sporten komen namelijk endorfines vrij, die je een heerlijk gevoel geven. Je brengt lichaam en geest dus in balans door regelmatig te sporten. En na afloop weet je dat je iets moois gepresteerd hebt, je hele lichaam vertelt het je!

Haal nog meer uit je sportprestaties met Arnica Sportverzorging! Want deze producten verwennen en verzorgen niet alleen je spieren maar ook je huid. Wist je trouwens dat een sportmassage voor en na het sporten een weldaad is voor je spieren? Deze en heel wat ander tips vind je hieronder. En last but not least: laat je inspireren door het Weleda Sport Team!

???imop.newsletters.mailsent.title???

???imop.newsletters.mailsent.body???