Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Ubicenter A, Philipssite 5, Bus 25
B-3001 Leuven
België


Lavendel

Ontspanning voor lichaam en geest

Lavendel wordt al sinds jaar en dag geroemd als bad- en wasproduct en staat bekend om de ontspannende en kalmerende effecten. De naam ‘lavendel’ komt waarschijnlijk van het Latijnse werkwoord ‘lavare’, wat ‘wassen’ betekent.

Ook in de aromatherapie is lavendel een echte klassieker gebleken. De diepblauwe, paarse kleur spreekt visueel aan en de essentiële olie brengt het centrale zenuwstelsel tot rust. Lavendel heeft een ontspannend effect op het hele lichaam.

 

De bestanddelen van lavendelolie helpen tegen nervositeit, slapeloosheid en krampen, maar bieden ook verlichting bij cardiovasculaire problemen of indigestie. Het regelende effect van deze oude geneeskrachtige plant brengt lichaam en geest in evenwicht na een hectische dag.

Ontspant en brengt tot rust
€14.99
Koop nu
Reinigt mild en brengt tot rust
€6.49
Koop nu
Ontspant en brengt tot rust
€8.79
Koop nu