Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Ubicenter A, Philipssite 5, Bus 25
B-3001 Leuven
België


Haver

Herstelt droog en beschadigd haar

In oude tradities staat haver bekend als een graan dat mensen kracht geeft. Haver -oorspronkelijk uit het noorden - is de laatste graansoort die wordt geoogst. Het gewas heeft daardoor veel tijd gekregen om zonlicht, lucht en warmte te absorberen en op te slaan.

Ook het element water is van groot belang in de vitale energie van haver. Dankzij het krachtige wortelsysteem en de lange kiemtijd op de velden, absorbeert haver grote hoeveelheden water uit de grond, waarbij waardevolle silica in watervorm wordt geïntegreerd in het groeiproces. De waterstroom vloeit intenser door de hele plant dan in bijvoorbeeld tarwe of pluimgierst, en dat maakt deze plant zo uniek. Er worden grote hoeveelheden mineraal siliciumzuur, alsook fosfor en ijzer, vervoerd naar de aren van de plant.

 

De natuurlijke stoffen in haverextract helpen de normale structuur van haar en hoofdhuid op te bouwen.

Intensieve verzorging voor droog en beschadigd haar
€11.99
Koop nu
Aanvullende verzorging voor droog en beschadigd haar
€10.99
Koop nu
Milde reiniging voor droog en beschadigd haar
€10.99
Koop nu