Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda Benelux SE

Ubicenter A, Philipssite 5, Bus 25
B-3001 Leuven
België


Onze plantenwereld

Calendula bij Weleda

Onze hoofdplanten

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten wordt steeds een ‘hoofdplant’ of vrucht gedefinieerd: deze levert de belangrijkste werkzame stoffen aan de formule en bepaalt ook de uitstraling van de verzorgingslijn.

Ontdek onze 17 hoofdplanten
Lavendel bij Weleda

Ingrediënten van a tot z

In al onze producten verwerken we ruim 170 verschillende ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Hier vind je een overzicht van alle ingrediënten, alfabetisch geordend.

Naar de lijst
Iris teeltproject in Marokko - Weleda

Teeltprojecten over de hele wereld

Van de Karpaten in Roemenië tot Mount Kenia in Afrika: onze ingrediënten zijn afkomstig uit diverse streken verspreid over de hele wereld. Met de telers werken we samen op een duurzame manier. Het resultaat hiervan zijn unieke teeltprojecten waar alle partijen, en niet het minst de natuur, beter van worden.

Bekijk onze teeltprojecten
De biodynamische tuin van Weleda

Onze biodynamische tuinen

Onze medicinale plantentuinen zijn al sinds ons ontstaan ruim 90 jaar geleden onlosmakelijk verbonden met onze identiteit. Nergens anders komt onze missie 'In harmonie met mens en natuur' zo goed tot zijn recht.

Verken onze biodynamische tuinen