Benzylsalicylaat 1

Benzylsalicylaat

Benzyl Salicylate 2

Benzylsalicylaat is een natuurlijk bestanddeel van diverse etherische oliën die in cosmeticaproducten als geurmiddel worden gebruikt. Benzylsalicylaat behoort tot de 26 geurstoffen die sinds 2005 in de EU in de INCI-opgave moeten worden vermeld, als ze in zodanige hoeveelheden aanwezig zijn dat ze relevant kunnen zijn voor personen met een allergie voor geurstoffen.

1 verkregen uit natuurlijke etherische oliën
2 verkregen uit natuurlijke etherische oliën

Overzicht van alle ingrediënten

Producten die dit ingrediënt bevatten

Verzorgt en verzacht
€14.99
Koop nu
Beschermt en helpt de huid herstellen
€7.99
Koop nu
Voedt de droge huid intensief
€15.99
Koop nu
Beschermt en hydrateert de huid
€7.99
Koop nu
Voedt en vitaliseert
€14.99
Koop nu
Verkoelt en hydrateert
€14.99
Koop nu
Lichte, verzorgende formule. Non-nano minerale UV-filters
€14.99
Koop nu
Non-nano minerale UV-filters
€22.99
Koop nu
Revitaliseert en verstevigt
€28.99
Koop nu
Revitaliseert en verbetert de huidstructuur
€25.99
Koop nu
Stimuleert het natuurlijk herstelproces
€25.99
Koop nu
Verstevigt, regenereert en voedt intensief
€18.49
Koop nu
Revitaliseert en regenereert intensief
€14.99
Koop nu
Revitaliseert en regenereert intensief
€7.99
Koop nu
€6.99
Koop nu
Verstevigt en stimuleert de celvernieuwing
€14.99
Koop nu
Verkwikkende frisheid
€6.99
Koop nu
Verfijnde rozengeur
€16.49
Koop nu